Tudás, élvezet, elismerés

Akár mostanában vettél kezedbe először kannát, akár már hosszú évek óta ütögetsz, valószínűleg arra vágysz, hogy új dolgokat ismerj meg, próbálj ki és fedezz fel, különben nem is lennél itt.

Ha hozzánk hasonlóan gondolkodsz, akkor a kannatudásod fejlesztéséhez részletes, komoly, alaposan magyarázó útmutatást keresel, mindig egy újabb lépést, tudásmorzsát, amivel még élvezetesebbé válik a kannázásod, és amivel kiválthatod barátaid és családod elismerését.

A KannaTanfolyam weblapot 2016-ban indítottuk a hozzánk hasonló kannások számára, vagyis Neked. Mélyreható leckéket készítünk emberien. Hisszük, hogy mindenkiben megtalálható a képesség, hogy zenéljen, mi csak abban segítünk, hogy ezt felismerd. Gyere, tanulj velünk »

Kik vagyunk és miért hallgass ránk?

Ismerj meg minket, a KannaTanfolyam alapítóit az alábbi rövid bemutatkozásokon keresztül!

Bussy Gábor

A KannaTanfolyam tanára és a klubtagok mentora.

Bussy GáborHivatását tekintve muzsikus, előadóművész és pedagógus. Impro zenei műhelyét korosztályoktól függetlenül, számtalan muzsikálni vágyó látogatja, egyéni vagy csoportos zenetanulás, zenekari gyakorlat, dalszerzői, valamint improvizációs tanok megismerése céljából.

Gitárt és basszusgitárt oktató kiadványaiból több ezren tanulnak országszerte. Bemutatkozó weblapján még jobban megismerheted.

Kárpáti Gergely

A KannaTanfolyam kapcsolattartója és grafikai, informatikai alkotója.

Kárpáti GergelyWebes veteránként 1997 óta foglalkozik webes projektekkel. Olyan figyelemre méltó weblapokon szeret dolgozni, amelyek valódi értéket nyújtanak látogatóiknak.

Folyamatosan keresi a kapcsolatot nyílt gondolkodású emberekkel, akik tisztességes és erkölcsös úton szeretnének boldogulni az üzleti életben. Bemutatkozó weblapján őt is jobban megismerheted.

Csatlakozz hozzánk!

Ha szeretnél része lenni közösségünknek, akkor gyere, tanulj velünk »