Tanulj velünk!

Kedvtelésből, élvezetből kannázni, saját magad szórakoztatására, és a család vagy a barátok örömére, elismerésüket kiváltva… ha magadra ismertél, akkor a KannaTanfolyam weblapot Neked hoztuk létre.

Legyél akár teljesen kezdő, vagy már komoly, haladó szinten, weblapunkon mélyreható, alapos, de könnyen érthető és emberi hangvételű leckéket találsz, melyekből az alapokon felül lépésről lépésre tanulhatsz meg új technikákat és gondolkodásokat.

Hisszük, hogy mindenkiben megtalálható a képesség, hogy zenéljen, így benned is. Mi csak abban segítünk, hogy ezt felismerd és kiaknázd.

Ehhez először is szeretnénk közvetlenül, személyesen kapcsolatba lépni veled, az online világ hidegségét magunk mögött hagyva. Ha benne vagy, ha szeretnél tanulni velünk-tőlünk, akkor csatlakozz a KannaTanfolyam közösségéhez! Nem kerül semmibe, csak az email címedre lesz szükség.

És persze az email címedet soha, senkinek nem adjuk ki és mi sem élünk vissza vele, csakis olyan ingyenes információkat küldünk Neked, ami hasznos és értékes számodra: alkalmanként első kézből értesítünk újdonságokról, új leckékről vagy tanfolyamok indulásáról és egyéb hasznos érdekességről.

Mindez nem jelent semmilyen elkötelezettséget a részedről és bármikor, egy kattintással kérheted, hogy több információt ne küldjünk Neked.

Légy hát része a KannaTanfolyam közösségének!

Ahhoz, hogy ingyenes leckékről küldhessünk információkat Neked, és ha klubtaggá válsz, akkor azzal kapcsolatos emaileket is küldhessünk, szükséges, hogy engedélyezd számunkra, hogy email címedet elmentsük és kezeljük. Az engedélyt bármikor visszavonhatod, ehhez csak a leiratkozás linkre kell kattintanod, amelyet minden tőlünk kapott email alján megtalálsz. Az email címedet biztonságosan kezeljük. Az adatvédelmi szabályainkról ezen az oldalon további információt találhatsz.