Klubtagság

Az Alapok kategória leckéi ingyenesek, a többit viszont csak klubtagjaink érhetik el, amihez elő kell fizetni. Ez teszi lehetővé, hogy újabb és újabb leckéket készítsünk és fejlesszük a weblapot. Erről bővebben itt olvashatsz.

Klubtagként nem csak a folyamatosan bővülő lecketárhoz (jelenleg 34 lecke) férhetsz hozzá a klubtagságod ideje alatt, de tanári segítséget is kérhetsz a leckék végén.

A klubtagság előfizetés mindössze havi 1000 Ft vagy 1500 Ft, attól függően, hogy egyszerre egy évre, vagy csak egy negyedévre fizetsz elő (egy évre összesen 12 000 Ft, egy negyedévre összesen 4500 Ft).

Előfizetés

Az előfizetés első lépése a regisztráció. Ha már korábban előfizettél, akkor nem kell újra regisztrálnod, csak jelentkezz be!

Regisztráció     vagy     Bejelentkezés

Gyakori kérdések

Mi a pontos menete a bankkártyás fizetésnek?

A bankkártyás fizetéssel kényelmesen és biztonságosan válhatsz klubtaggá vagy hosszabbíthatod meg tagságodat. Az előfizetési időszak kiválasztása után a Bankkártya gombra kattintva az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítunk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.

A bank fizetési oldalán a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) kell megadni.

A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi.

Ha lejár a tagságom, automatikusan megújul és levontok újabb díjat?

Nem. Az előfizetések adott időtartamra vonatkoznak, emailben emlékeztetni fogunk a lejáratról, de a tagságot csak Te hosszabbíthatod meg.

Hogyan tudom visszamondani az előfizetésemet?

Ha egy sikeres fizetési tranzakciót követően valamilyen oknál fogva vissza szeretnéd mondani az előfizetésedet, ezt a fizetéstől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül megteheted, gyakorolva az elállás jogát a 45/2014 (II.26) Kormányrendelet szerint, a kapcsolat@gitartanfolyam.hu email címre küldött ezirányú nyilatkozat alapján.

Amennyiben kártyás fizetés esetén, a kártyabirtokos részéről reklamáció merül fel, úgy azt az EU 524/2013 rendelet szerint, a Európai Bizottság online vitarendezési fórumán keresztül nyújthatja be.